We zorgen ervoor dat al onze artikelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze sieraden zijn gemaakt van 925 Sterling Zilver of Messing met een zilveren of 14kt goudlaag erover heen, en natuurlijk zijn wij 100% nikkelvrij.
We raden klanten aan sieraden te verwijderen voordat ze naar bed gaan of aan lichaamsbeweging doen.
Blootstelling aan bepaalde agressieve chemicaliƫn of omgevingen zal de integriteit van uw sieraden aantasten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot het volgende: transpiratie, parfums, reinigingsmiddelen, chloor, zout water en zilverpoets.
Sieraden moeten worden bewaard uit de buurt van natuurlijk zonlicht en warmte, in een beschermende (gelijnde) juwelendoos of een aanslag bestendig zakje. Het kan ook worden bewaard in een plastic zak met ritssluiting van polyethyleen. Bewaar uw sieraden niet in de badkamer of op vochtige plaatsen.
Juulry garandeert niet dat zijn vergulde sieraden voor altijd zullen meegaan. Vergulde Sieraden zijn standaard fragieler en kunnen na verloop van tijd hun kleur verliezen. De snelheid waarmee de goudlaag vervaagt, is afhankelijk van meerdere variabelen van chemische producten die worden gebruikt voor huidverzorging, niveau van transpiratie of zelfs uw natuurlijke huid PH. Om deze reden is het bijzonder belangrijk om extra op uw vergulde sieraden te letten.