Juulry:
Strong Simplicity
Amsterdam – Wat begon als een droom is uitgegroeid tot een goed lopend sieradenmerk genaamd Juulry.  In 2015 begon de eigenaresse Juul Evers met het ontwerpen van sieraden voor haar eigen sieradenlijn. Haar inspiratie voor deze sieraden haalt Juul uit de verschillende reizen die zij heeft gemaakt. De verschillende landen met hun eigen culturen dienen als groot inspiratiebron voor haar zilveren en Brass sieradenlijn. Haar eigen ideeën, fantasieën en inspiraties zet zij om in verschillende designs.
Juulry´s sieraden hebben een minimalistisch uiterlijk met verschillende geometrische vormen. De kettingen zijn gemaakt van het materiaal brass met daaroverheen een laag zilver, goud of pink rosé. De oorbellen daarentegen zijn gemaakt van 925 zilver, met daaroverheen een goud of pink rosé laag. Bij de oorbellen zijn er verschillende kleine series zoals het tetris thema en ook verschillende minimalistische designs.
Het merk Juulry werd in haar beginjaren alleen in de kledingwinkel van Juul en haar man Alain verkocht, StudioAppel67 in de Amsterdamse Pijp. Door de positieve reacties van de kopers is Juul langzaam gaan uitbreiden door op Amsterdamse marktjes te gaan staan, zoals de Maker Market, Local Goods Market, Swan Market en de Museum Market. Naast de leuke en gezellige marktjes waar Juulry nog steeds te vinden is, is Juulry vandaag de dag gegroeid naar verkooppunten als Collektiv in Den Haag, Blur in Amersfoort, Wen in Amsterdam,  en velen meer. Een enorme groei en uitdaging waar Juul alleen maar van kon dromen en nu werkelijkheid is geworden.
Juul Evers: “Van iedere dag moeten we genieten, dus waarom zou je jezelf niet verrijken met prachtige sieraden.
Behalve de J-L serie zijn alle Oorknopjes en Hoops en Ringen van Juulry gemaakt van 925 zilver. Voor de kleuren goud en pink/rose bestaan de oorbellen als basismateriaal uit 925 zilver en zijn deze verder in een goudbad of pink/rose bad verguld.
Gelieve te behandelen met liefde, zorg en aandacht zijn onze aanbevelingen.
♥  Geen make-up, haar spray of parfum op uw sieraden;
♥  Verwijder uw sieraden bij het schoonmaken, het baden of slapen;
♥  Neem uw sieraden niet mee naar het zwembad;
♥  Houd uw sieraden uit de buurt van chemicaliën, extreem hete temperaturen of te veel zonlicht.